170113 NG-hlet Kremmerskap - Lagånd - Stian Stenersen

NG-helt Kremmerskap og Lagånd: Stian Stenersen

01.07.2021

(13.01.2017) Selv om han både arbeider som driftsleder ved vår Metallavdeling i Larvik og som innkjøper med base i Drammen og prosjekter over hele landet, tar Stian Stenersen seg alltid tid til å hjelpe og veilede sine NG-kollegaer. For sitt kremmerskap og sin lagånd, er han nå kåret til NG-helt.

– Det er veldig ålreit å kunne bidra med min erfaring og kunnskap for å bygge opp andre. Vi har et større potensial i NG enn mange andre arbeidsplasser til å bygge kompetanse i virksomheten. Det siste året har vi mistet en del markedsfolk, og så har det kommet nye som trenger støtte. Jeg syns det er veldig moro å se at andre får ting til, og er glad når jeg kan bidra til det, forteller Stenersen.

Overrasket og glad
Han har jobbet i overkant av to år i NG, men har bransjeerfaring siden midten av 90-tallet. Det var en kollega fra markedsavdelingen i Divisjon Metall som nominerte Stenersen, blant annet med begrunnelsen at han alltid tar seg tid til å hjelpe dem med prosjekter og mulig kjøp – gjerne også på fritida. NG-helten hadde ingen anelse om hva som skulle skje før han ble overrasket med kake, blomster og gavekort fredag 13. januar.

– Nei, jeg trodde jeg skulle ha omvisning og briefing på anlegget med direktørene. Da jeg så dem komme mot meg med blomster var det første som slo meg: «Jøss, har hun fått blomster før hun kom hit?»

– Så dette var en stor overraskelse, og jeg er veldig glad for at mine kollegaer setter pris på jobben jeg gjør og det jeg bidrar med. I tillegg fylte jeg faktisk 43 år i helga, så nå ble det ekstra mange gratulasjonsmeldinger, smiler den nykårede NG-helten.

Blitt en livsstil
«Jeg har aldri fått et nei fra denne mannen, og uten han kan jeg si at mange av våre kjøp aldri ville funnet sted. Han er en særdeles viktig brikke for oss som er markedsfolk i Divisjon Metall», forteller kollega som har nominert Stenersen. Han jobber altså som leder ved metallavdelingen i Larvik, og er i tillegg innkjøper av råvarer oppstrøms fra kunder over hele landet – med hovedfokus på kabel og metaller. NG-helten forteller om et veldig godt arbeidsmiljø, og en både hektisk og spennende arbeidsdag.

– Jeg takler det ganske greit å balansere tida mellom oppgavene. Med moderne teknologi kan du jo jobbe fra omtrent hvor som helst i våre dager. Det gjør dagene lettere, men samtidig kan det gi nye utfordringer når du er såpass tilgjengelig som du er. For min del har jeg uansett jobbet såpass lenge med det jeg har gjort, at det nesten blitt en livsstil, avslutter NG-helt Stian Stenersen.