Erik Osmundsen  ga blomster og gavesjekk til  John Erik Tveitdal ​Konsernsjef Erik Osmundsen overrekket blomster og gavekort til John Erik Tveitdal.

NG-helt Ansvarlighet: John Erik Tveitdal

13.04.2016

(28.04.2014) Ærlighet varer lengst - Maskinfører John Erik Tveitdal ble Norgeskjent i påskeuken etter at VG skrev om funn av over 177.000 kroner i en safe ved Norsk Gjenvinnings anlegg i Arendal.

John Erik fikk 10 prosent i finnerlønn av kunden for sin ærlighet. Fredag fikk han mer oppmerksomhet når konsernsjef Erik Osmundsen kom på besøk til Arendal.

Det ble gjennomføre en samling på anlegget med kake og overrekkelse av blomster som et tegn på at selskapet setter pris på John Eriks ansvarlige holdning og ærlighet. – Ansvarlighet er en av våre kjerneverdier og John Eriks håndtering i saken er forbilledlig, sa konsernsjef Erik Osmundsen. Det er meget viktig for Norsk Gjenvinning at våre ansatte praktiserer våre verdier og det har han så absolutt gjort i denne saken.

- De ansatte i Arendal vil nok ikke finne flere pengeskap, fortsatte Osmundsen med et smil. Jeg opplever imidlertid at våre verdier er så godt innarbeidet at det preger hverdagen og aktiviteter lokalt her i Arendal. Jeg ønsker avdelingsleder Hans Ole Heen og alle andre ved anlegget lykke til videre med det gode arbeidet, avsluttet Osmundsen.